chilli ideas Info promotionale Produse promotionale Chilli Ideas Contacteaza-ne!

contacteaza-ne
magazin online produse promotionale
promotionale eco
linkedin
facebook
youtube

obiecte promotionale personalizate
Furnizorul tau de obiecte promotionale personalizate; obiecte promotionale; obiecte personalizate; promotionale personalizate; importator de obiecte promotionale personalizate; distribuitor de obiecte promotionale personalizate; importator si distribuitor de obiecte personalizate; furnizorul tau de obiecte promotionale personalizate; obiecte promotionale; obiecte personalizate; promotionale personalizate; importator de obiecte promotionale personalizate; distribuitor de obiecte promotionale personalizate; importator si distribuitor de obiecte personalizate; obiecte promotionale personalizate.

chilli ideas

CHILLI IDEAS®Ei bine, aceasta este pagina in care va povestim ce spun clientii despre noi. Gandurile lor bune (materializate in scrisori de recomandare) sunt, credem noi, mult mai graitoare decat orice prezentare.

Alpha Bank Romania, L.E., Director Aria Retail, februarie 2015
Prin prezenta recomandare ne face placere sa confirmam excelenta colaborare dintre Alpha Bank Romania si Chilli Ideas, colaborare inceputa in octombrie 2013.
Colaborarea cu Chilli Ideas a avut la baza un raport calitate/pret excelent pentru produsele ofertate, client service mereu gata sa raspunda cerintelor noastre, experienta in domeniu.
Recomandam cu incredere Chilli Ideas companiilor care isi doresc un furnizor performant pentru achizitia produselor promotionale personalizate.

DMT Marine Equipment, A.M., Marketing Manager, aprilie 2016
Draga Chilli,
Iti scriu cu recunostinta si ca sa iti multumesc. Sunt mandra sa spun ca esti furnizorul nostru, desi nu prea transmit informatia oricui. Este foarte important sa ai un furnizor de incredere, care te cunoaste si care livreaza conform cerintelor. Asadar un mare MULTUMESC, sa ai un an bun si la cat mai multe comenzi.

Edenred Romania, C.M., Marketing Specialist, iunie 2015
In toate proiectele in care am colaborat, echipa Chilli Ideas a dat dovada de implicare, creativitate, flexibilitate, profesionalism, iar produsele si serviciile oferite au fost pe masura asteptarilor. De aceea recomandam Chilli Ideas ca furnizor de obiecte promotionale de incredere.

Esri Romania, D.S., Marketing & Sales Manager, februarie 2015
Scopul companiei Esri Romania este de a oferi utilizatorilor nostri tot sprijinul necesar si de a crea cu acestia parteneriate durabile. Chilli Ideas este unul dintre partenerii nostri care a dat dovada de profesionalism si promptitudine.
Esri Romania lucreaza in parteneriat cu Chilli Ideas din anul 2011 si ne face o deosebita placere ca prin prezenta scrisoare sa confirmam excelenta colaborare.
Asadar, recomandam Chilli ldeas pentru ideile inovative, atentie pentru client si orientare catre solutii in domeniul produselor promotionale.

Genpact Romania, D.B., APV Communication, Branding & Empoyee Engagement, februarie 2016
Colaborarea cu Chilli Ideas s-a dovedit a fi o alegere foarte buna, potrivita nevoilor companiei noastre. Chilli Ideas este un partener profesionist, cu vaste cunostinte in domeniul in care activeaza, mereu proactiv si orientat catre client. Au existat numeroase situatii in care Chilli Ideas ne-a ajutat sa identificam cele mai potrivite optiuni pentru buna desfasurare a proiectelor noastre, intr-un timp foarte scurt.
Rezultatele au fost mereu pe masura asteptarilor, motiv pentru care recomandam cu incredere Chilli Ideas pentru promptitudine, seriozitate, creativitate.

Gothaer Asigurari Reasigurari, A.B., Specialist Marketing, februarie 2015
Parteneriatele companiei Gothaer Asigurari Reasigurari se bazeaza pe incredere, profesionalism si promptitudine, iar Chilli Ideas este un partener care respecta si indeplineste aceste standarde, dand dovada de flexibilitate in gasirea de solutii promotionale si in termene limita uneori dificile.
Recomandam Chilli Ideas companiilor care doresc colaborari serioase si pe termen lung.

Herbalife, I.S., Sales & Marketing Representative, februarie 2016
Imi exprim placerea prin aceasta scrisoare fata de colaborarea companiei noastre cu compania Chilli Ideas.
Prin prezenta recomand societatea Chilli Ideas ca fiind un partener serios, prompt, care isi indeplineste obligatiile contractuale la timp, oferind produse de calitate la preturi competitive. Colaborez cu compania Chilli Ideas de mai bine de un an pe proiecte corporatiste si de fiecare data am apreciat efortul si promptitudinea de care au dat dovada. Au dat dovada de rezultate bune, atat prin abilitatea de a lucra in mod eficient, sub presiune cat si prin respectarea termenelor stricte. Totodata compania Chilli Ideas, prin profesionalismul angajatilor sai, a oferit suportul in alegerea celor mai bune optiuni si solutii pentru solicitarile noastre.
In concluzie, recomand compania Chilli Ideas ca fiind un colaborator profesionist si de incredere pentru orice companie cu care va relationa si apreciez serviciile sale de calitate si flexibilitatea solutiilor oferite care o diferentiaza in mod favorabil de competitorii sai.

Kinstellar, A.E., Marketing Manager, februarie 2015
Ne face placere sa recomandam compania Chilli Ideas ca fiind un partener serios si de incredere in domeniul furnizarii de produse promotionale.
Colaboram de aproximativ 3 ani cu Chilli Ideas si suntem foarte multumiti de calitatea serviciilor oferite, de promptitudinea si profesionalismul echipei, dar si de calitatea produselor oferite. Comunicarea eficienta cu persoanele de contact precum si respectarea termenelor limita stabilite de comun acord ne fac sa apelam intotdeauna cu incredere la serviciile oferite de Chilli.
Le multumim pentru seriozitatea de care dau dovada si ii recomandam cu toata increderea.

... si mai avem ... citeste mai reparte [citeste >]

Idei de promotionale pentru tine:


Suporturi de ou Koziol – adio coji de oua imprastiate pe masa la micul dejun!
promotionale
Fiecare produs, chiar si un suport pentru oua, este dovada vie, palpabila, a artei si daruirii pe care Koziol le pune in tot ceea ce creaza. [citeste >]Promotionale pentru domeniul constructiilor
promotionale
Daca promovezi o companie care isi desfasoara activitatea in domeniul constructiilor — de la arhitectura, materiale de constructii, inginerie, pana la inaltarea de cladiri si realizarea de finisaje — avem pentru tine o intreaga gama de produse promotionale pe care le poti integra cu succes in campania ta de marketing [citeste >]

De ce iubim promotionalele?

... afla cum a luat nastere lumea promotionalelor, cum s-a transformat intr-un univers fascinant si ce beneficii poate aduce companiei tale:

Promotionale care te-ar fi fascinat cu 2 secole in urma [citeste >]
Promotionale de care logo-ul tau s-ar putea indragosti acum [citeste >]
Ce pot face promotionalele pentru tine [citeste >]

De ce Chilli Ideas®?


Orice ai nevoie in materie de obiecte promotionale [citeste >]

Din lumea promotionalelor


Istoria promotionalelor: promotionale care te-ar fi fascinat cu 2 secole in urma

Primii pasi in personalizarea produselor si Cum a inceput sa se transforme intr-o industrie
Intemeietorul industriei promotionalelor este considerat a fi Jasper Fremont Meek, care, vazand un copil care isi scapa cartile pe strada murdara, isi abordeaza prietenul, Cantwell, proprietarul unui magazin de pantofi, cu o idee prin care urma sa-i faca magazinul cunoscut si sa-i creasca vanzarile. Ideea lui Meek era ... [citeste >]

Chilli Ideas – materiale promotionale personalizate