chilli ideas Info promotionale Produse promotionale Chilli Ideas Contacteaza-ne!

contacteaza-ne
magazin online produse promotionale
promotionale eco
linkedin
facebook
youtube

obiecte promotionale personalizate
Furnizorul tau de obiecte promotionale personalizate; obiecte promotionale; obiecte personalizate; promotionale personalizate; importator de obiecte promotionale personalizate; distribuitor de obiecte promotionale personalizate; importator si distribuitor de obiecte personalizate; furnizorul tau de obiecte promotionale personalizate; obiecte promotionale; obiecte personalizate; promotionale personalizate; importator de obiecte promotionale personalizate; distribuitor de obiecte promotionale personalizate; importator si distribuitor de obiecte personalizate; obiecte promotionale personalizate.

chilli ideas

CHILLI IDEAS®... si continuam sa "ne prezentam"

Neste Automotive, R.A., Manager Vanzari, februarie 2015
Prin prezenta imi exprim aprecierea fata de colaborarea companiei noastre, Neste Automotive, cu compania Chilli Ideas pentru serviciile de productie materiale publicitare. Am ales sa colaboram cu Chilli Ideas ca furnizor datorita calitatii corecte a serviciilor prestate.
In concluzie, recomand compania Chilli Ideas, ca fiind un colaborator profesionist si de incredere pentru orice companie cu care va relationa si apreciez serviciile sale de calitate si flexibilitatea solutiilor oferite care o diferentiaza intr-un mod favorabil de competitori.

Raiffeisen Bank, B.C., Responsabil Achizitii, octombrie 2014
Raiffeisen Bank intelege sa creeze cu furnizorii parteneriate puternice si durabile. Chilli Ideas este unul dintre partenerii nostri pentru produse promotionale standard si productie speciala. Chilli Ideas a dat dovada mereu de profesionalism si promptitudine si a raspuns mereu provocarilor noastre.
Cu experienta vasta in domeniu, Chilli Ideas a reusit mereu sa aduca in proiectele noastre valoare adaugata si idei inovative. Am reusit alaturi de Chilli Ideas sa implementam campanii de succes si ne bucuram de deschiderea sa pentru construirea unui parteneriat. Chilli Ideas a reusit mereu sa raspunda in termen la cerintele noastre, chiar si atunci cand proiectul avea termene foarte scurte de realizare si implementare.
Asadar, recomandam Chilli Ideas pentru ideile inovative, profesionalism, atentie pentru client si orientare catre solutii in domeniul produselor promotionale standard si productie speciala.

S.A.I. Raiffeisen Asset Management, C.B., Business Development Support, decembrie 2014
Societatea S.A.I. Raiffeisen Asset Management colaboreaza cu SC Chilli Ideas SRL inca din anul 2011 pentru realizarea de materiale promotionale personalizate.
Reprezentantii SC Chilli Ideas SRL au dat dovada de multa rabdare, promptitudine si profesionalism pe tot parcursul acestor ani si cu siguranta vom apela la ei si pe viitor.
Ii recomand cu caldura celor care au nevoie de un partener de incredere.

Sun Wave Pharma, A.T., Purchasing Specialist, februarie 2015
Ne face placere ca prin prezenta scrisoare sa recomandam colaborarea foarte buna dintre Sun Wave Pharma si compania Chilli Ideas. Desi istoricul comun este restrans, multitudinea proiectelor realizate impreuna in conditii foarte bune ne-au convins ca parteneriatul cu Chilli Ideas este unul benefic pentru compania noastra si recomandam cu caldura mai departe oricui doreste un colaborator de incredere.
Motivele care ne-au convins in acest sens sunt: profesionalism, experienta vasta in domeniu, adaptabilitate, orientare catre solutii, atentie catre client, seriozitate, promptitudine.

TNT Romania, C.I., Marketing Specialist, octombrie 2014
Ne face placere ca prin prezenta sa reconfirmam excelenta colaborare dintre compania noastra si compania Chilli Ideas, colaborare inceputa in anul 2009.
Parteneriatul dintre companiile noastre se bazeaza pe calitatea foarte buna a serviciilor oferite, cat si pe experienta, profesionalismul si promptitudinea personalului Chilli.
Relatia de afaceri, consolidata in timp, ne indreptateste sa recomandam cu incredere Chilli Ideas oricarei companii care isi doreste un furnizor permanent pentru realizarea produselor promotionale.

Ursus Breweries, O.D., POSM Development Manager, octombrie 2014
Societatea noastra lucreaza in regim de colaborare, pe partea de materiale promotionale, cu societatea SC Chilli Ideas SRL, incepand cu luna martie 2012.
Seriozitatea si promptitudinea personalului acestei societati precum si calitatea serviciilor prestate ne-au convins ca aceasta societate dispune de baza materiala, managementul si experienta necesare desfasurarii activitatii in acest domeniu, fapt pentru care o recomandam cu incredere.

Veracomp Europe, L.P., Marketing Manager, martie 2016
Este o mare placere sa pot recomanda compania Chilli Ideas ca un furnizor de incredere pentru realizarea produselor promotionale.
Chilli Ideas este un partener valoros pentru Veracomp Europe din 2013. In acesti 3 ani de zile am colaborat personal cu compania si am avut privilegiul de a lucra direct cu profesionistii Chilli Ideas. Ei fac cu siguranta diferenta in piata de promotionale, amprenta lor aducand valoare campaniilor si evenimentelor noastre. Promptitudinea, ideile inovatoare, flexibilitatea si, mai ales, pasiunea sunt cele 4 argumente care au stat la baza relatiei de incredere pe care ne-am construit-o in timp.

Walmark Romania, I.B., Senior Brand Manager, august 2013
Pot sa recomand cu incredere Chilli Ideas drept o companie cu care merita colaborat.
Am lucrat foarte bine in proiectul nostru, am fost foarte multumita de sprijinul si implicarea venite din partea Chilli Ideas. Am primit toate informatiile de care aveam nevoie, la timp si am simtit ca au fost deosebit de interesati in a gasi cea mai buna solutie pentru proiectul Walmark, atat din punct de vedere calitativ cat si al respectarii bugetului alocat.

... revino la pagina anterioara [citeste >]

Idei de promotionale pentru tine:


Brelocuri personalizate ... cu ce forma vrei tu
promotionale
Iti aducem in atentie un produs promotional care poate sa aiba orice forma vrei, dar sa fie in acelasi timp si util: brelocul pvc produs special pentru tine. [citeste >]Promotionale pentru detinatorii de animale de companie
promotionale
Daca vrei sa promovezi un cabinet veterinar, o revista despre pisici, un pet shop sau o marca de produse alimentare pentru caini, exista o serie de produse promotionale special gandite pentru succesul campanei tale de marketing. [citeste >]

De ce iubim promotionalele?

... afla cum a luat nastere lumea promotionalelor, cum s-a transformat intr-un univers fascinant si ce beneficii poate aduce companiei tale:

Promotionale care te-ar fi fascinat cu 2 secole in urma [citeste >]
Promotionale de care logo-ul tau s-ar putea indragosti acum [citeste >]
Ce pot face promotionalele pentru tine [citeste >]

De ce Chilli Ideas®?


Orice ai nevoie in materie de obiecte promotionale [citeste >]

Din lumea promotionalelor


Personalizari ... WOW!

Personalizarea potrivita poate transforma cel mai simplu produs, ca de exemplu un tricou clasic, intr-un promotional cu care vei face senzatie. Chiar daca nu ai la dispozitie o grafica extraordinara, exista solutii de personalizare prin care imaginea pe care o imprimi sa fie pur si simplu ... WOW! Sigla ta poate sa aiba un aspect inedit si sa fie placuta la atingere. Poate sa fie pufoasa, catifelata, sa aiba volum, sa fie sidefata, stralucitoare sau chiar fotoluminiscenta. [citeste >]

Chilli Ideas – materiale promotionale personalizate