chilli ideas Info promotionale Produse promotionale Chilli Ideas Contacteaza-ne!

contacteaza-ne
magazin online produse promotionale
promotionale eco
linkedin
facebook
youtube

direct mail, campanii de direct mail cu produse promotionale, promotionale direct mail, direct mail, campanii de direct mail cu produse promotionale, direct mail, promotionale direct mail, direct mail, marketing cu promotionale prin direct mail, campanii direct mail cu produse promotionale, promotionale direct mail, promotionale, direct mail, campanie direct mail cu produse promotionale, direct mail, promotionale pentru direct mail, promovare prin direct mail, promovare cu promotionale prin direct mail, promotionale potrivite pentru direct mail, direct mail

chilli ideas

DIN LUMEA PROMOTIONALELOR:Idee originala + produse promotionale = campanie de direct mail de succesinfo


Promotionalele sunt un instrument de marketing excelent daca le folosesti corect si le insotesti de mesajul potrivit. Iata cateva campanii de direct mail de impact, care au avut la baza o idee originala si un produs promotional:

LavOnline, o curatatorie de haine cu comenzi online, care se ocupa inclusiv de ridicarea si aducerea hainelor de la / la domiciliul clientului, a vrut sa se faca cunoscuta pe piata si sa sublinieze cat de rapid si de simplu este sa cureti hainele apeland la serviciile sale.
direct mailA trimis potentialilor clienti o cutie de carton pe care era scris "Va fi o lovitura grea pentru pete". Cutia deschisa imita un tricou si continea o "rosie", precum si invitatia de a lovi tricoul cu rosia. In urma impactului, rosia se strivea murdarind tricoul, dar apoi, ca prin minune, se strangea revenind la forma initiala, pentru a lasa tricoul curat.
Mesajul:" Pentru a-ti face o idee in privinta serviciilor pe care le oferim, loveste tricoul cu rosia. Daca vrei sa ne incerci, inscrie-te pe www.lavonline.it"


direct mailCompanhia Athletica, confruntandu-se cu problema renuntarii clientilor la abonamentele la salile de sport, pe motiv ca rezultatele exercitiilor fizice nu apareau instant, a folosit o metoda amuzanta pentru a-i face pe acestia sa inteleaga ca pierderea in greutate este un proces de durata. Le-a daruit calendare ce infatisau un personaj ce devenea mai slab de la o luna la alta (de la o pagina la alta).


• Furnizorul de sisteme de securitate ADT Security System si-a propus sa avertizeze asupra riscului pe care il poate reprezenta lipsa unui sistem de securitate adecvat.
direct mailMetoda utilizata a fost poate putin socanta, dar cu efect: locuitorii unor cladiri de aparatmente s-au trezit pur si simplu ca au in casa, in fata usii, cate un cub mare de carton pe care era scris mesajul "Se poate patrunde in apartementul tau mai usor decat crezi", alaturi de datele companiei de securitate. Cuburile sperietoare erau simple cutii de tip pop-up si fusesera introduse (in pozitia plata) pe sub usile principale ale locuintelor.Coca Cola si-a reunit fanii si angajatii prin campania "Put on a smile — The wearable movie". Sute de tricouri au fost imprimate cu cadre dintr-un desen animat si expediate in intreaga lume, impreuna cu rugamintea ca cei ce primesc tricourile sa le imbrace si sa se fotografieze cu ele. Fotografiile cu tricouri au fost apoi reunite intr-un filmulet-poveste, o poveste in care doi prieteni incearca sa faca o gura sa zambesca. (vezi mai jos toate detaliile)

Idei de promotionale pentru tine:


Mousepadul personalizat — un promotional mereu "la indemana"
promotionale
Nelipsit de pe birou, si cu un spatiu pentru personalizare demn de luat in seama, mousepadul este unul dintre promotionalele care merita atentia ta. [citeste >]Promotionale pentru evenimente sportive, sport si intretinere fizica
promotionale
Daca organizezi sau sponsorizezi un eveniment cu caracter sportiv, promovezi o echipa sportiva, o sala de gimnastica sau pur si simplu miscarea pentru intretinerea sanatatii, avem pentru tine variante de produse promotionale care se pot integra perfect in campania ta de marketing. [citeste >]

De ce iubim promotionalele?

... afla cum a luat nastere lumea promotionalelor, cum s-a transformat intr-un univers fascinant si ce beneficii poate aduce companiei tale:

Promotionale care te-ar fi fascinat cu 2 secole in urma [citeste >]
Promotionale de care logo-ul tau s-ar putea indragosti acum [citeste >]
Ce pot face promotionalele pentru tine [citeste >]

De ce Chilli Ideas®?


Orice ai nevoie in materie de obiecte promotionale [citeste >]

Din lumea promotionalelor


PROMOTIONAL PRODUCTS Work !

Un studiu publicat de PPAI (Promotional Products Association International), The Influence of Promotional Products on Consumer Behavior , demonstreaza ca oamenii adora pur si simplu promotionalele. Conform studiului, obiectele promotionale sunt un mijloc excelent de promovare, avand o foarte mare influenta asupra comportamentului de consum si, in plus, reprezinta cea mai rentabila metoda de a ajunge la publicul tinta intr-un mod palpabil, memorabil, de durata. [citeste >]

Idee originala + produse promotionale = campanie de direct mail de succes