chilli ideas Info promotionale Produse promotionale Chilli Ideas Contacteaza-ne!

contacteaza-ne
magazin online produse promotionale
promotionale eco
linkedin
facebook
youtube

tricouri personalizate; tricouri polo personalizate

chilli ideas

De ce iubim promotionalele?Astazi, mai vii si mai pline de culoare ca oricand, tricourile personalizate se numara printre cele mai utilizate obiecte promotionale. Pe langa utilitatea incontestabila ca produs de imbracaminte si pretul scazut, tricourile ofera o suprafata mare (si mereu in miscare) pentru expunerea mesajelor, fiind astfel un excelent mijloc de promovare. Locul de frunte in lumea promotionalelor si l-au castigat cu rabdare in peste 100 de ani de istorie.

Peste 100 de ani de tricouriinfo


Inceputurile tricourilor clasice


fotografie vecheTricourile cu maneca scurta s-au lansat in 1913, odata cu introducerea lor in uniforma marinei americane si, curand, au fost adoptate ca uniforma neoficiala de catre muncitori din fabrici, mineri, mecanici sau fermieri.

La sfarsitul anilor ´30 Hanes, Sears si Fruit of the Loom au inceput sa comercializeze tricouri. O crestere semnificativa a vanzarilor de tricouri o aduce debutul la Hollywood al tricoului, in anii ´50 — cu Marlon Brando in "A Streetcar Named Desire" si James Dean in "Rebel Without a Cause".

coperta revistaIn 1942 tricourile personalizate (cu logoul Air Corps Gunnery School) ajung pe coperta revistei LIFE, iar in 1948 participa la campania pentru alegerile prezidentiale (cu sloganul "Dew-it-with-Dewey").

Inventarea (1959) Plastisolului — o cerneala mai durabila si elastica — si a serigrafului rotativ cu mai multe culori (1960) usureaza si ieftinesc procesul de imprimare a tricourilor. De aici inainte, metodele de personalizare se diversifica si devin mai performante, iar tricourile personalizate devin un mijloc de exprimare tot mai utilizat, participand la miscarile sociale, evenimentele muzicale, sportive, politice sau la campaniile de binefacere.Cum s-au nascut tricourile polo


fotografie LacosteTricoul polo provine din ... tenis. Inventarea acestui tip de tricou ii este atribuita legendarului jucator de tenis francez Jean Rene Lacoste, care in 1926 are initiativa de a inlocui impracticabilul echipament de tenis de la vremea respectiva (camasa incheiata pana la gat, cu manecile suflecate) cu un tricou din bumbac, cu guler incheiat cu nasturi.

Tricoul lui Lacoste avea maneci scurte, guler care se putea descheia pentru lejeritate sau se putea ridica pentru a proteja gatul de razele arzatoare ale soarelui, si o "coada" (partea din spate a tricoului mai lunga) care ferea jucatorii de tenis de eventualele ipostaze jenante in care ar fi fost pusi cand se aplecau. Bumbacul pique, din care era fabricat, facea tricoul durabil si, in plus, lasa pielea sa respire. Datorita calitatilor sale, tricoul lui Lacoste a devenit popular in randul sportivilor (inclusiv jucatorii de polo) si a fost rapid adoptat de acestia.

In 1933, dupa retragerea din cariera sportiva, Lacoste infiinteaza, impreuna cu prietenul sau Andre Gillier, Société Chemise Lacoste, care producea si comercializa tricouri polo cu maneca scurta, din bumbac pique. Compania a inregistrat un foarte mare succes mai ales dupa ce, in 1951, a inceput sa comercializeze fotografie Laurensi tricouri polo colorate.

In 1972 Ralph Lauren include tricourile polo ca o parte importanta in colectia sa, numita "Polo". Linia vestimentara, avand ca emblema un jucator de polo, a avut un rol important in oficializarea numelui de "tricouri polo".

In timp, tricourile polo gandite initial pentru confortul jucatorilor de tenis, s-au extins de la echipamentele sportive la echipamentele de lucru, uniformele scolare si imbracamintea de zi cu zi, facandu-si loc cu succes si in univesrul promotionalelor personalizate.

tricouri personalizate

Idei de promotionale pentru tine:


Mai puternic decat soarele ...
promotionale
Orice masina are nevoie arzatoare pe timp de vara de un parasolar. Fapt de care poti profita cu succes in campaniile tale de promovare, oferindu-le partenerilor parasolare personalizate. [citeste >]Promotionale destinate copiilor
promotionale
Daca vrei sa promovezi un produs sau un serviciu destinat copiilor sau daca organizezi un eveniment cu si pentru copii, avem pentru tine cateva idei de promotionale care iti vor fi utile. [citeste >]

De ce iubim promotionalele?

... afla cum a luat nastere lumea promotionalelor, cum s-a transformat intr-un univers fascinant si ce beneficii poate aduce companiei tale:

Promotionale care te-ar fi fascinat cu 2 secole in urma [citeste >]
Promotionale de care logo-ul tau s-ar putea indragosti acum [citeste >]
Ce pot face promotionalele pentru tine [citeste >]

De ce Chilli Ideas®?


Orice ai nevoie in materie de obiecte promotionale [citeste >]

Din lumea promotionalelor


Idee originala + produse promotionale = campanie de direct mail de succes

Promotionalele sunt un instrument de marketing excelent daca le folosesti corect si le insotesti de mesajul potrivit. Multe campanii de direct mail de impact au avut la baza o idee originala si un produs promotional. Daca vrei ca si campania ta de direct mail sa fie un succes, nu o risipa de bani si de hartie, nu trebuie sa te rezumi la a expedia un pliant si/sau un catalog de prezentare. Iata cateva exemple de campanii de efect. [citeste >]

Peste 100 de ani de tricouri