chilli ideas Info promotionale Produse promotionale Chilli Ideas Contacteaza-ne!

contacteaza-ne
magazin online produse promotionale
promotionale eco
linkedin
facebook
youtube

tricouri personalizate; tricouri polo personalizate

chilli ideas

De ce iubim promotionalele?Astazi, mai vii si mai pline de culoare ca oricand, tricourile personalizate se numara printre cele mai utilizate obiecte promotionale. Pe langa utilitatea incontestabila ca produs de imbracaminte si pretul scazut, tricourile ofera o suprafata mare (si mereu in miscare) pentru expunerea mesajelor, fiind astfel un excelent mijloc de promovare. Locul de frunte in lumea promotionalelor si l-au castigat cu rabdare in peste 100 de ani de istorie.

Peste 100 de ani de tricouriinfo


Inceputurile tricourilor clasice


fotografie vecheTricourile cu maneca scurta s-au lansat in 1913, odata cu introducerea lor in uniforma marinei americane si, curand, au fost adoptate ca uniforma neoficiala de catre muncitori din fabrici, mineri, mecanici sau fermieri.

La sfarsitul anilor ´30 Hanes, Sears si Fruit of the Loom au inceput sa comercializeze tricouri. O crestere semnificativa a vanzarilor de tricouri o aduce debutul la Hollywood al tricoului, in anii ´50 — cu Marlon Brando in "A Streetcar Named Desire" si James Dean in "Rebel Without a Cause".

coperta revistaIn 1942 tricourile personalizate (cu logoul Air Corps Gunnery School) ajung pe coperta revistei LIFE, iar in 1948 participa la campania pentru alegerile prezidentiale (cu sloganul "Dew-it-with-Dewey").

Inventarea (1959) Plastisolului — o cerneala mai durabila si elastica — si a serigrafului rotativ cu mai multe culori (1960) usureaza si ieftinesc procesul de imprimare a tricourilor. De aici inainte, metodele de personalizare se diversifica si devin mai performante, iar tricourile personalizate devin un mijloc de exprimare tot mai utilizat, participand la miscarile sociale, evenimentele muzicale, sportive, politice sau la campaniile de binefacere.Cum s-au nascut tricourile polo


fotografie LacosteTricoul polo provine din ... tenis. Inventarea acestui tip de tricou ii este atribuita legendarului jucator de tenis francez Jean Rene Lacoste, care in 1926 are initiativa de a inlocui impracticabilul echipament de tenis de la vremea respectiva (camasa incheiata pana la gat, cu manecile suflecate) cu un tricou din bumbac, cu guler incheiat cu nasturi.

Tricoul lui Lacoste avea maneci scurte, guler care se putea descheia pentru lejeritate sau se putea ridica pentru a proteja gatul de razele arzatoare ale soarelui, si o "coada" (partea din spate a tricoului mai lunga) care ferea jucatorii de tenis de eventualele ipostaze jenante in care ar fi fost pusi cand se aplecau. Bumbacul pique, din care era fabricat, facea tricoul durabil si, in plus, lasa pielea sa respire. Datorita calitatilor sale, tricoul lui Lacoste a devenit popular in randul sportivilor (inclusiv jucatorii de polo) si a fost rapid adoptat de acestia.

In 1933, dupa retragerea din cariera sportiva, Lacoste infiinteaza, impreuna cu prietenul sau Andre Gillier, Société Chemise Lacoste, care producea si comercializa tricouri polo cu maneca scurta, din bumbac pique. Compania a inregistrat un foarte mare succes mai ales dupa ce, in 1951, a inceput sa comercializeze fotografie Laurensi tricouri polo colorate.

In 1972 Ralph Lauren include tricourile polo ca o parte importanta in colectia sa, numita "Polo". Linia vestimentara, avand ca emblema un jucator de polo, a avut un rol important in oficializarea numelui de "tricouri polo".

In timp, tricourile polo gandite initial pentru confortul jucatorilor de tenis, s-au extins de la echipamentele sportive la echipamentele de lucru, uniformele scolare si imbracamintea de zi cu zi, facandu-si loc cu succes si in univesrul promotionalelor personalizate.

tricouri personalizate

Idei de promotionale pentru tine:


Touch pen — promotionale in pas cu tehnologia
promotionale
Odata cu raspandirea telefoanelor cu touch screen si a tabletelor, in cataloagele de produse promotionale si-au facut loc si produsele touch pen destinate personalizarii. [citeste >]Promotionale pentru domeniul constructiilor
promotionale
Daca promovezi o companie care isi desfasoara activitatea in domeniul constructiilor — de la arhitectura, materiale de constructii, inginerie, pana la inaltarea de cladiri si realizarea de finisaje — avem pentru tine o intreaga gama de produse promotionale pe care le poti integra cu succes in campania ta de marketing [citeste >]

De ce iubim promotionalele?

... afla cum a luat nastere lumea promotionalelor, cum s-a transformat intr-un univers fascinant si ce beneficii poate aduce companiei tale:

Promotionale care te-ar fi fascinat cu 2 secole in urma [citeste >]
Promotionale de care logo-ul tau s-ar putea indragosti acum [citeste >]
Ce pot face promotionalele pentru tine [citeste >]

De ce Chilli Ideas®?


Orice ai nevoie in materie de obiecte promotionale [citeste >]

Din lumea promotionalelor


Promotionale cu care poti face senzatie

Vrei sa organizezi o campanie de promovare inedita, prin care sa atragi atentia tuturor, dar fara sa ai parte de costuri exagerate? Ai nevoie desigur de o idee originala, o grafica surprinzatoare, eventual un slogan inteligent, si de promotionale. Exista promotionale care pot fi zi de zi pe strazi, atragand privirile, starnind curiozitatea, promovandu-te eficient si necostisitor, timp indelungat; promotionale care sunt un mediu excelent de transmitere a ideilor originale. Care sunt acestea? [citeste >]

Peste 100 de ani de tricouri